Обадете се сега: +359 339 62160

Термосвиваемо фолио, стреч фолио и полиетиленови опаковки

Свържете се с нас

Основната цел на фирма ПОЛИПЛАСТ - МАРАДЖИЕВ ЕООД
е да осигури високо качество на разумни цени.

 

гр. Стамболийски код 4210

ул. Освобождение No.9

тел.: +359 339 62160

тел./факс: +359 339

GSM: 0897 85 38 08

e-mail: vippol@abv.bg